Asiakkaakseni koululle saapui rakas siskoni, joka on lupautunut olemaan uhrinani aina kuin vain mahdollista. Hiukset ovat värjäämättömät, hiuslaadultaan normaali mutta aavistuksen kuivunut ja hilseilevä hiuspohja. Hiuksen latvat olivat todella kuivuneet ja viimeisestä leikkauksesta oli reilusti yli vuosi aikaa, ja se näkyi. Sain napsia kuivuneet latvat pois ja mittaa lähti aika reilusti. Aloitimme hiusten pesulla ja käytimme Goldwell Dualsenses Just Smooth- shampoota sekä hoitoainetta, mikä on tarkoitettu karheille ja kurittomille hiuksille.

Aloitin tekemään perus tasausleikkausta mutta hetkeä myöhemmin ideoin, että hiuksiin sopisi kiva pyöristys, mitä olin edellisenä päivänä opetellut harjoituspäällä. Oikea puoli sujui hyvin mutta vasen puoli tuntui vähän vaikeammalta. Se meinasi jäädä pidemmäksi ja pyöristys loivemmaksi. Ihan vielä ei sormet halua asettua kummallakin puolella samaan asentoon. Suoritin leikkauksen hyödyntäen oppimaani ristijakausta. Opettaja oli mielissään, eikä ongelmia tullut. Vähän joutui vielä tasoittamaan vasemmalta puolelta, jotta tulos oli erinomainen. Minun täytyy muistaa huomioida asiakkaan jakaus. Lopuksi täytyy tarkistaa niin, että vetää hiukset päänyli toiselle puolelle yli jakauksen ja katsoa, ettei ylimääräisiä tupsuja törrötä mistään.

Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja hän kehui minua, kuinka otteeni ja hiuksen käsittelytaidot olivat parantuneet kahden viikon jälkeen. Hän kävi minun käsittelyssä koululla kaksi viikkoa sitten, kun teimme omille asiakkaillemme hiustenpesun ja föönauksen. Loppuun vielä föönasin hiuksen kuivaksi ja viimeistelin suoristusraudalla hiukset silkkisen suoriksi.

Harmillisesti en muistanut ottaa kuvaa vasta, kun olin hiukset jo pessyt mutta latvat olivat todella heikossa hapessa... :D

 

21617466_10209981414032781_5512201319352